maanantai 29. syyskuuta 2014

Joensuulainen päättäjä: Paljonko Sinä olet valmis sijoittamaan tulevaisuuden aikuisiin?

Humanistisen ammattikorkeakoulun yhteisöpedagogi (AMK) -opiskelijat osallistuvat ympäri Suomea valtakunnallisen Nuorisotyön viikon toteuttamiseen. Viikon (29.9.-5.10.2014) tarkoituksena on herättää keskustelua nuorisotyön arvosta ja merkityksestä sekä muistuttaa päättäjiä resursseista, joita kuntien ja järjestöjen nuorisotyö tarvitsee toimiakseen. Viikon toteuttaa Suomen Nuorisoyhteistyö - Allianssi ry yhdessä jäsenjärjestöjensä ja kunnallisten nuorisotyön toimijoiden ja alan oppilaitosten kanssa.

Joensuulainen vaikuttaja

Humanistisen ammattikorkeakoulun (Humak) Joensuun kampuksen opiskelijat ja opettajat haluavat herätellä sinua pohtimaan  nuorisotyön merkitystä ja  arvoa Joensuun seudulla ja Pohjois-Karjalassa. Toivomme, että käytät pienen hetken näiden 'tehtävien' tekemiseen. 

Katso ensin tähän artikkeliin liitetyt videot - aikaa katsomiseen kuluu n. 12 minuuttia.  Videot ovat Humakin Joensuun kampuksen opiskelijoiden tuottamia.

Videot katsottuasi POHDI alla olevia kysymyksiä. Toivomme, että ehdit vastaamaan & kommentoimaan kysymyksiä sunnuntaihin 5.10.2014 mennessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kristiina.hamalainen@humak.fi.

  1. Millainen tulevaisuus nuorilla on edessään Joensuun seudulla? Visioi ja luo mielikuva!
  2. Kuinka paljon Sinä päättäjänä olet valmis sijoittamaan euroja ensi kalenterivuonna (2015) tulevaisuuden aikuisiin? Tai ehkäisevään nuorisotyöhön (’kuinka suuri osuus kaupungin budjetista?’)
  3. Kumman valitset: ennaltaehkäisevän vai korvaavan nuorisotyön?
  4. Millä tavalla Sinä voit edistää nuorisotilojen säilymistä Joensuun seudulla?
  5. Mitä mieltä olet: ’Onx Jönssis tarpeex ilmasii taikka halpoi liikuntatoimintoi nuorille’?
















Voit tutustua Nuorisotyön viikkoon ja nuorisotyöhön Suomessa Allianssin verkkosivuilla. 
Syksyiset terveiset Niittylahdesta! 

Terveisin,

Humakin Joensuun kampuksen opettajat ja opiskelijat






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti