keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Humak ja oranssi väri vahvasti esillä Nuori2013 -tapahtumassa


Humak oli mukana tekemässä valtakunnallista Nuori 2013- tapahtumaa 8.-10.1.2013. Kolmepäiväinen nuorisotoimialan ammattilaistapahtuma keräsi huimat 2500 kävijää Jyväskylään. Nuori2013 osallistujat pääsivät nauttimaan koulutuksista, asiantuntijapuheenvuoroista, keskusteluista sekä tapaamisista. Tapahtuma tarjosi 120 tunnin edestä monipuolista ohjelmaa.

Tapahtumassa oli mukana ennätykselliset 80 näytteilleasettajaa. Erilaisia seminaareja ja luentoja oli kaikkiaan 120 tuntia. Humakilla oli keskiviikkona oma seminaari sekä yksi seminaaritila oli nimetty Humak-saliksi
Tapahtumassa oli mukana ennätykselliset 80 näytteilleasettajaa. Erilaisia seminaareja ja luentoja oli kaikkiaan 120 tuntia. Humakilla oli keskiviikkona oma seminaari sekä yksi seminaaritila oli nimetty Humak-saliksi.
Väriä joukkoon toivat Humakin opiskelijat ja henkilökunta aktiivisella osallistumisella, pirteillä oransseilla paidoillaan sekä ständillä sekä uudella logolla. Humakin viisikymmenpäisen talkootyöryhmän lisäksi tapahtumassa toimi Humakin viisihenkinen viestintätiimi, joka tuotti tapahtumasta blogeja, kuvia ja videoita nuori2103.innofactor.fi/ sivustolle. Humakin oma keskiviikon seminaari pureutui nuorisotyön ja kasvatuksen suhteeseen. Kati Soanjärven ja Eeva Sinisalo-Juhan promotoima seminaari oli antoisa sisällöllisesti, mutta huipentui Äänekosken H12-oppijoiden draamaesityksiin. 

 

Kohtaamisia, keskusteluja ja verkostoitumista

Humakkilaiset järjestivät myös iltatilaisuuden otsikolla ”Uusi vuosi, uudet kujeet”, jossa kutsuvieraat saivat nauttia hyvästä seurasta, musiikista sekä pöydän antimista. Kaiken kaikkiaan koko kolmepäiväinen Nuori2013 -tapahtuma oli onnistunut niin järjestäjien kuin tapahtumakävijöidenkin mielestä. Tapahtuman nettisivuilta, osoitteesta nuori2013.innofactor.fi/ voi käydä katsomassa kuvia ja videoita sekä tutustua tapahtuman blogiteksteihin. Tapahtuma-aikana nähtyjen luentojen diasarjat on nähtävissä osoitteessa http://www.slideshare.net/nuori2013.
 


Uudistunut Humak ja Humakin graafinen ilme oli näkyvillä tapahtumassa suurkuvatulosteessa, käsiohjelmassa, messuosastolla seminaareissa sekä humakilaisten paidoissa. Humak erottui vain edukseen.
 



Tekstin ja kuvan tuottivat:
Minna Kupiainen, kolmannen vuoden yhteisöpedagogiopiskelija Äänekosken kampukselta sekä Sonja Ahtiainen, viimeisen vuoden yhteisöpedagogiopiskelija Äänekosken kampukselta.
Opiskelijat suorittivat tapahtumassa Viestinnän ilmaisutaidot -nimistä opintokokonaisuutta kirjoittaen, kuvaten, analysoiden, unohtamatta narikka-, ilmoittautumis-, siivous- ja kantonakkeja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti